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RIGHT TO ASK QUESTIONS - SECTION 7:139 OF THE BELGIAN CODE ON COMPANIES AND 

ASSOCIATIONS 

________________________________________________________ 

 

In terms of section 7:139 of the Belgian Code on Companies and Associations, each shareholder 
has the right to ask questions at the ordinary general shareholders’ meeting to be held on 
Friday, September 18, 2020, relating to each of the reports by the board of directors and the 
statutory auditor as well as on other items on the agenda for the ordinary general shareholders’ 
meeting. 
 
This right may be exercised subject to the following conditions: 
- being shareholder on the registration date (i.e. on Friday, September 4, 2020, at midnight 

(24:00) (CET)); and 
- having complied with the conditions for admission as laid down in the convening notice 

of the ordinary general shareholders’ meeting.  
 
Such questions may be asked either beforehand (in writing) by ordinary post (Greenyard NV, 
Attn: Ms. Fran Ooms, Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver (Belgium)) or by email 
(company.secretary@greenyard.group), or (verbally) during the ordinary general shareholders’ 
meeting.  
 
The company must have received written questions by ordinary post or email no later than 
Saturday, September 12, 2020.  
 
If the relevant shareholder has complied with the admission conditions referred to above, and, 
in case of written questions, has submitted his/her questions to the company in time, the 
directors or the statutory auditor will answer these (verbal and written) questions during the 
meeting. 
 
The directors or the statutory auditor may, in the interest of the company, refuse to answer 
questions when the disclosure of certain information or facts may harm the company or is in 
breach with the confidentiality obligations undertaken by the directors or by the company. In 
addition, the statutory auditor may refuse to answer when this is in breach with his 
professional secrecy.  
 
Questions on the same subject may be combined and answered together. 
 

 


